L-Tuziasm

n.a.v. telefonisch contact met Inge Voorhout op 30-11-2022 stuur ik hierbij de omschrijving van mijn actie. 

Als kunstenaar uit Utrecht heb ik een actie bedacht waarmee ik de Voedselbank Utrecht wil ondersteunen.

Mijn wens is dat Utrechtse ondernemers de uitdaging aangaan en deze actie ondersteunen, bijvoorbeeld door de aanschaf van het kunstwerk voor op kantoor of als relatiegeschenk.

Onderstaand persbericht bevat meer informatie:  

Burgemeester Sharon Dijksma neemt eerste exemplaar Utrecht voor Utrecht van kunstenaar

L-Tuziasm voor de Voedselbank Utrecht in ontvangst.

De Utrechtse kunstenaar L-Tuziasm is bekend om zijn schilderijen van geabstraheerde stadsgezichten en fantasiesteden. In Utrecht kent men vooral zijn tekeningen van de iconische Domtoren. Als een ode aan de stad brengt hij nu een museumkwaliteit kunst reproductie ‘Utrecht voor Utrecht’ uit. Van het resultaat gaat 25% naar Voedselbank Utrecht.

L-Tuziasm vertelt: ‘Als gevolg van de ontwikkelingen in de wereld om ons heen, de hoge energieprijzen en inflatie melden zich steeds meer mensen bij de Voedselbank.

Wekelijks worden er door vrijwilligers vanuit 9 locaties voedselpakketten aan mensen verstrekt die dat tijdelijk nodig hebben. Op dit moment zijn dat al ruim 625 gezinnen, zo'n 1500 mensen. Hiervan is 40% kind. Tegelijkertijd ziet de voedselbank een terugloop in de donaties van vooral de houdbare producten. Deze producten moeten zij dus bijkopen.

Graag wil ik met mijn creativiteit een bijdrage leveren aan de maatschappij via de Voedselbank. Hoewel het een zwaar onderwerp is, is het een vrolijk kunstwerk met verwijzing naar Oud en Nieuw en het 900 jarig bestaan van de stad.

Burgemeester Sharon Dijksma heeft het eerste exemplaar in ontvangst genomen.

Mijn wens is dat mensen het kunstwerk kopen en cadeau geven tijdens de feestdagen en dat ondernemers het bijvoorbeeld als relatiegeschenk gebruiken. Op die manier dragen zij ook hun steentje bij.

Je koopt een echt Utregs kunstwerk en steunt daarbij de Voedselbank Utrecht!’

De museumkwaliteit kunst reproductie ‘Utrecht voor Utrecht’, een Giclée druk op Hahnemuhle German Etching papier is in een gelimiteerde oplage van 900 stuks verkrijgbaar. Dit aantal is niet zomaar gekozen, het is een verwijzing naar het 900 jarig bestaan van de stad. 

Hiervan verschijnen er 450 op A4 formaat en 450 op A3 Formaat.

Qeet Utrecht is een Utrechtse catering bedrijf dat de actie al heeft omarmt. Zij helpen mee met de verkoop via hun Qeet café in de Werkspoorfabriek in Zuilen, Schaverijstraat 11 in Utrecht.

A4 incl. lijst en passe partout € 79,95 incl. BTW en A3 incl. lijst en passe partout € 99,95 incl. BTW.

Meer informatie via: www.l-tuziasm.com

L-Tuziasm
zonstraat
3581MN Utrecht


info@l-tuziasm.com
Vraag & Aanbod aangemeld door L-Tuziasm:
30-11-2022VraagActie Utrechtse kunstenaar L-Tuziasm voor Voedselbank UtrechtOverigMatch