Maatschappelijke waarde
Onbekend
1

Gezocht: ondernemers en organisaties met een online marketing vraagstuk

Vraag voor de Kennisbank, via de Helderse Uitdaging -Status: Gesloten

UPDATE: ER ZIJN INMIDDELS GENOEG AANMELDINGEN VAN STICHTINGEN EN BEDRIJVEN BINNEN GEKOMEN OM AANKOMEND SCHOOLJAAR MEE TE VULLEN! 


De tweedejaars studenten van de opleiding E-commercespecialist bij Vonk zijn op zoek naar ondernemers en organisaties die een uitdaging hebben op het gebied van online marketing. Wat zoeken we precies:


  • Een klein bedrijf, goed doel of vrijwilligersorganisatie die door kleine budgetten zelf geen online marketing specialist kunnen inhuren
  • Deze organisatie kan hulp gebruiken bij het maken van een website, het opzetten van een social media strategie, het maken van emailnieuwsbrieven of het plaatsen van online advertenties
  • Vanuit de organisatie vragen we bereidheid tot het geven van een briefing en wekelijkse feedback en, indien nodig, budget voor webhosting of adverteren. Onze studenten kunnen over dat laatste adviseren.
  • Aan het eind van de periode (die gemiddeld 6 weken duurt) wordt het product of de dienst opgeleverd. Wij vragen daarvoor aanwezigheid van de organisatie, een review en een kleine vergoeding voor het opgeleverde werk (denk bijvoorbeeld aan taart, een uitje, lunch etc)

Zo hebben de studenten afgelopen jaar social media content gemaakt voor Fameus Wonen en websites gebouwd voor de Speelgoedbank en TopLabour.


Aangemelde projecten worden over het schooljaar verdeeld. Wij nemen hier contact over op.


Bent of kent u een dergelijke ondernemers, neem dan contact op met Celine Smith via csmith@rockopnh.nl


Tegenprestatie:
Nader in overleg te bepalen ...
Vraag
aangemeld door:
VONK

Aangemeld op: 29-06-2023
Status: Gesloten