Maatschappelijke waarde
Onbekend

Kassasysteem

Vraag voor de Spullenbank, via de Helderse Uitdaging -Status: Gesloten

Sail Den Helder komt steeds dichterbij. De organisatie verwacht enkele honderdduizenden bezoekers. Een deel van deze bezoekers hiervan zal ook een bezoek brengen aan Lichtschip Texel. Het lichtschip staat uitgebreid vermeld in het programma van Sail en aan boord worden diverse muzikale optredens verzorgd. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor drukke dagen. 


In het Lichtschip bevindt zich een klein winkeltje. Het assortiment is beperkt maar voor de ware vuurtorenliefhebber is er altijd iets te vinden. Alle opbrengsten worden gebruikt voor de verdere restauratie van het lichtschip. 


Wij zijn op zoek naar een kleine kassa met geldlade en enkele producten- en productgroepen. De bediening moet simpel en eenvoudig zijn. De gemiddelde leeftijd van de vrijwilligers ligt ruim boven de 70 jaar en het aanleren van nieuwe technieken gaat helaas niet zo snel. Je kunt ze wel alles vragen over onderhoud aan grote dieselmotoren, splitsen van touw of conserveren van staal, maar bedienen van een kassa is een echte uitdaging.


Wie kan ons helpen?


Tegenprestatie:
in onderling overleg te bepalen
Vraag
aangemeld door:
Stichting Historie der Kustverlichting (Lichtschip

Aangemeld op: 02-06-2023
Status: Gesloten