Maatschappelijke waarde
€ 500,00

Gebakjes en bosjes tulpen (125 stuks)

Vraag voor de Spullenbank, via de Schager Uitdaging -Status: Open

Voor de jubileum dag op 5 mei 2023 is de Zonnebloem op zoek naar 125 gebakjes en 125 bosjes tulpen. Wie kan De Zonnebloem helpen?


 Op 5 mei 2023 wil De Zonnebloem, afdeling Zuid Zijpe-Sint Maarten met de gasten en vrijwilligers gedenken dat de Zonnebloemvereniging 45 jaar bestaat. De vrijwilligers van Zonnebloem afdeling Zuid Zijpe-St. Maarten-Dirkshorn bezoeken zieke en eenzame medemensen die door hun lichamelijke beperking of ziekte weinig buiten de deur komen. Ze organiseren uiteenlopende activiteiten voor deelnemers om hen een leuke en onvergetelijke dag te bezorgen. Dat kan een activiteit voor grote en kleine groepen, maar ook 1-op-1 activiteiten. De Zonnebloem probeert de kosten zo laag mogelijk te houden door op allerlei manieren geld in te zamelen. Ze verkopen loten, bakken appeltaarten en maken zelf appelmoes om uit te delen etc..


Tegenprestatie:
Als tegenprestatie zal een vermelding van de bijdrage opgenomen worden in het verslag van de jubileum dag. Ook bestaat er een mogelijkheid om een reclamebanner tijdens de viering in Ahoj in Tuitjenhorn op te hangen.
Vraag
aangemeld door:
De Zonnebloem, afdeling Zuid Zijpe-Sint Maarten-Dirkshorn

Aangemeld op: 28-11-2022
Status: Open