Maatschappelijke waarde
Onbekend
1

BV Noordkop/SUNS zoekt gastgezin voor 16-jarig talent!

Vraag voor de Matchgroup, via de Helderse Uitdaging -Status: Gesloten

GASTGEZIN GEZOCHT VOOR 16-JARIG TALENT BIJ BV NOORDKOP/SUNS


Wij zijn op zoek naar een gastgezin voor een jong talent uit het Oosten van het land. Floris is eind juni 16 jaar geworden, meet 197 cm momenteel en heeft reeds succesvol bij onze U18 ploeg meegetraind. Hij wil na 5 jaar actief te zijn geweest bij het Duitse Emmerich nu zijn basketballopleiding vervolgens bij BV Noordkop/SUNS. Daarnaast wil hij instromen op HAVO-4 niveau op Lyceum aan Zee nadat hij afgelopen schooljaar cum laude zijn MAVO diploma heeft behaald. Voor de eerste fase van het schooljaar is reeds een oplossing gevonden, maar we zijn per direct reeds op zoek naar een permanente oplossing. 


Het liefst vinden wij een gastgezin waar Floris 2 jaar kan verblijven. Vanzelfsprekend wordt er een maandelijkse tegemoetkoming overeengekomen. Daarnaast kan alles besproken worden wat ter zake doende is + maatwerk vanuit BV Noordkop/SUNS waaruit onze waardering blijkt om hieraan mee te werken!


Tegenprestatie:
Vanzelfsprekend wordt er een maandelijkse tegemoetkoming overeengekomen. Daarnaast kan alles besproken worden wat ter zake doende is + maatwerk vanuit BV Noordkop/SUNS waaruit onze waardering blijkt om hieraan mee te werken!
Vraag
aangemeld door:
Den Helder SUNS

Aangemeld op: 23-08-2022
Status: Gesloten